levitra 20 mg kopen

levitra 20 mg kopen

DAYTONA BEACH, Fla. Door de leiding te nemen voor de laatste keer met slechts 4 minuten, 46 seconden te gaan, probeerde het vlaggenschip van de sportauto van Chip Ganassi een indruk achter te laten dat de Rolex 24 in Daytona dichtbij was.

De nummer 01 BMW-aangedreven Riley voor Scott Pruett, levitra 20 mg kopen Memo Rojas, Juan Pablo Montoya en Charlie Kimball was het hele weekend snel en praktisch onberispelijk op het circuit van Daytona International Speedway, waardoor 421 van 709 ronden leidde in een dominante inspanning die niet goed zat met een deel van de concurrentie.

Het winnende Daytona-prototype begon op de paal en had weinig problemen met Chevrolet en Ford aangedreven auto’s. Pruett, levitra 20 mg die Hurley Haywood’s record van vijf algehele overwinningen bond, zette de etappe vroeg op toen hij in de eerste 22 ronden een voorsprong van 22 seconden opende.

Hoewel er een recordaantal van 74 leadwisselingen plaatsvond tijdens het twee keer rond de klok plaatsvindende evenement, levitra20mgkopen was het al vroeg duidelijk dat de enige manier waarop Ganassi de grootste race op het Grand Am Road Racing-schema kon verliezen, was om te crashen of op te blazen.

Het deed het niet. Dus het was niet dichtbij.

De enige reden dat er zondag een drama was in de laatste vijf minuten was brandstofrendement. Montoya stopte met 6 minuten en 45 seconden restte voor genoeg benzine om te eindigen, http://levitra20mgkopen.nu/ maar hij heroverde de voorsprong twee minuten later toen Max Angelelli twee minuten later stopte om zijn tank af te vullen.

Daarna deed Montoya wat iedereen in zijn raceteam relatief gemakkelijk met de marathon van de sportwagen kon doen om zich terug te trekken naar een grote voorsprong.

Montoya’s winstmarge boven Angelelli was 21,92 seconden, of ongeveer een derde van een mijl.

De 2.524 vliegmijlen kwamen overeen met het rijden van Walt Disney World in Orlando, Fla., Naar Disneyland in Anaheim, Californië, op één dag.

Levitra 20 Mg Kopen

Levitra 20 Mg Kopen

“Dat was niet de beste auto die ik ooit heb gehad, maar het is zeker de top drie,” zei Pruett. “Het ding aan deze auto was dat het altijd hetzelfde was, het veranderde niet, het saldo bleef hetzelfde voor elke stint.”

Pruett bond Hurley Haywood voor de meeste overall overwinningen (vijf) in Daytona’s 24-uurs geschiedenis. Tegelijkertijd werd Ganassi de meest winnende auto-eigenaar (vijf).

Grand Am rondde zijn motorregels af op basis van de resultaten van vorig jaar en een driedaagse testsessie vorige maand in Daytona. BMW kreeg wat extra pk’s, terwijl Chevrolet werd geraakt met een aantal beperkingen.

De snelste ronde voor de nummer 01 tijdens de test was 124.762 mph, maar het team kwam terug voor kwalificatie afgelopen donderdag was het aanzienlijk sneller op 127.455. https://en.wikipedia.org/wiki/Vardenafil Dat leverde veel kritiek op van de Chevrolet- en Ford-kampen die Ganassi tegenhield om zijn voordeel te verbergen.

“Iedereen praat over wat de snelheden waren,” zei hij. “Iedereen wil wat dingen in zijn zak houden voor de race, ze hebben heel, heel hard gewerkt aan de mechanische grip van de auto’s, als je de snelheid ziet die we aan het einde van het rechte stuk hebben, is dat omdat we minder vleugel op de auto hebben. We wisten dat als we hier konden komen met minder vleugels het prima zou gaan. ‘

Angelelli leefde zijn bijnaam “Mad Max” na het horen van Ganassi’s uitleg.

“We zijn geen rookies,” zei hij. ” https://www.levitrakopen.org/ Het is zo voor de hand liggend, het is niet eerlijk, de 01 was een andere klasse, ze waren een klasse, we waren een B-klasse, we reden met handboeien, je kunt het niet doen.”

levitra bayer

levitra bayer

Een zware golf van mist zette de race onder de voorzichtigheid gedurende 1 uur, 45 minuten vroege zondag.

De enige misstap voor de winnende auto was defecte remmen tijdens het 20e uur. Tegelijkertijd kwam een ​​tweede Ganassi-auto, die nog eens 116 ronden leidde, op koers om een ​​waarschuwing te geven. Daardoor kon het Ganassi-team reparaties uitvoeren zonder terrein te verliezen.

Een uitbarsting van late race waarschuwingen zorgde voor een afwerking die dichterbij was dan verwacht. Maar elke keer dat Montoya geen problemen had om uiteindelijk door het verkeer te werken.

‘Je houdt je hoofd koel’, zei Montoya. http://levitra20mgkopen.nu “Je weet wat je moet doen, met de auto hadden we het gevoel dat we geen risico’s hoefden te nemen. Allmendinger, Oswaldo Negri Jr., Justin Wilson, John Pew en Marcos Ambrose verzamelden zich tot twee verschillende zeven-ronde achterstanden om te eindigen derde.

“We zouden de 01-auto niet verslaan, levitra20mgkopen dus we raceten voor de tweede plaats,” zei Allmendinger. “Het is geen geheim hoe de tests werken, iedereen verstopte dingen, ze deden hun huiswerk en speelden het spel het beste, het was een gebed om ze te verslaan.”

Een Audi Sport voor Filipe Albuquerque, Oliver Jarvis, levitra 20 mg Edoardo Mortara en Dio von Molke eindigden als eerste in de klas in het Grand Am-debuut van Audi. Ze waren negende overall, 10 ronden achter het winnende prototype.

Jim Norman, Shane Lewis, levitra 20 mg kopen David Donohue en Nelson Canache reden in een Porsche Cayman om de nieuwe GX-klasse te winnen. Ze waren 26e overall en 74 ronden achterstand.

admin